Dragør kunstfestival er en festival, der er værd at besøge for enhver, der interesserer sig for kunst. Her slås dørene op til en festival, der er ganske unik, og hvor man kan være sikker på at få bidrag fra nogle af landets bedste kunstnere. Det er nemlig ikke kun de københavnske kunstnere, der viser sig på denne festival, og der strømmer også folk til fra hele landet. I 2019 havde festivallen 10 års jubilæum, og det blev fejret med et brag af en fest, som de tilmeldte sent vil glemme. Her kunne man også opleve alverdens kunst, der aldrig tidligere var set, og derfor var der rigtig mange berigende øjeblikke i denne spændende weekend.

I Dragør Kunstfestival er der kunst for enhver, og det er der også, når der ikke er jubilæum. Man kan derfor roligt komme næste år og forvente at få en hel masse kunst for pengene, ligesom man også sagtens kan komme nogle år senere, hvis det er det, man er til. Hvis det er første gang, man skal på kunstfestival, kan det jo godt kræve, at man lader lidt op og tager sig sin tid, og det vil under alle omstændigheder være en oplevelse, som man sent vil glemme. Derfor er det også, at man skal huske at tage det hele med et smil på dagen, for der kan godt være rigtig mange mennesker, der møder frem. Det gør jo også kun det hele meget mere spændende, hvis man altså er i stand til at være med i det på en rolig måde.

Besøg Dragør Kunstfestival når du kan

Der er så mange grunde til at besøge Dragør, når der er kunstfestival, og man behøver som sagt ikke bo i København, for at det er en mulighed. Der er nemlig både god og rig mulighed for overnatning i dette område af byen, og man kan også sagtens finde en god overnatning i det indre København. Det er nemlig klart den bedste oplevelse, når man har de mest rolige omgivelser i forbindelse med al den kunst, man skal opleve til en kunstfestival. Man får nemlig så mange indtryk, at det kan være alt for meget at skulle rejse frem og tilbage på samme dag, hvis man bor lidt længere væk.

Det er en rigtig god idé at tage både venner og familie med, når man skal på kunstfestival, men man bør være sikker på, at de også helt reelt er vilde med kunst, for ellers er der jo i bund og grund ikke meget ved det. Det skal være en fest uden lige, og det bliver det også, når man tager på kunstfestival sammen med dem, man bedst kan lide, og som samtidig har de samme interesser som en selv.