Velkommen / Dukketeater


Klods-Hans
af H.C. Andersen

Torsdag den 2. august kl. 14 og 16

H.C. Andersens herlige historie om herremanden, som havde to sønner, der var så vittige at det halve var nok. De ville fri til kongens datter, og det turde de, for hun havde ladet kundgøre, at hun ville tage til mand, den hun fandt bedst kunne tale for sig. Der var også en tredje broder. Men der var ingen der regnede ham med som broder, for han havde ikke sådan lærdom som de to andre, og ham kaldte de bare Klods-Hans. Da Klods-Hans hørte om sine brødres planer, sagde han: ”Hille den, jeg får sådan en lyst til at gifte mig”. Og så drog de tre brødre af sted til slottet, for at prøve deres lykke.

En dukketeater forestilling for hele familien. ( Fra 3 år )

Vi satte Klod-Hans op første gang i 2001 og nu har vi lyst til at prøve at lave den på en ny måde og således at den kan spilles såvel indendørs som udendørs i vores TeaterTrailer.

Forfatter: H.C. Andersen
Dramatisering: Kim Westi
Instruktion: Patricie Homolová
Scenografi & dukker: Patricie Homolová
Komponist: Nikolaj Westi
Medvirkende: Kim Westi
 
 
Hvem er SVANEN?
Svanen så dagens lys for første gang i 1993 og har siden optrådt på skoler, i børnehaver, på biblioteker, i kultur- og forsamlingshuse, i kirker og på teatre over hele landet samt på teaterfestivalerne: Børneteaterfestivalen, Horsens Børneteater Festival, Silkeborg Internationale Dukketeaterfestival, Helsingør Familieteaterfestival, Dukketeaterfestivalen i Skørping, Fredericia Dukketeaterfestival, International Dukketeater-festival i Svaneke på Bornholm, den internationale teaterfestival Theatre European Regions i Hradec Králové (Tjekkiet), den internationale gadeteaterfestival Udødelige Klovne i Prag (Tjekkiet) og ”European Fairy Tale Festival” i Essen (Tyskland). Derudover har vi, inviteret af den danske ambassade i Canada, repræsenteret Danmark på vinterfestivalen ”Winterlude 2000” i Ottawa (Canada) og i oktober 2007 har vi, i forbindelse med Dronning Margrethes og Prins Henriks statsbesøg, optrådt på The world puppet festival under Gyeongju world culture expo 2007 i Sydkorea. Og i maj 2015 har vi spillet på "Internationale Kinder- und Jugendbuchwochen" i Köln, Tyskland og i september 2015 spillede vi "Marionetspilleren" på Den Danske Ambasade i Berlin, Tyskland, i forbindelse med Nordisk Kulturfest 2015. Dette var gjort muligt af Kultursekretariatet i Odense Kommune som en del af et partnerskab mellem Ambasaden i Berlin i forbindelse med fejringen af Carl Nielsens 150 års fødselsdag.