Velkommen / Martin Blom og Henrik Hansen
Martin Blom og
Henrik Hansen
 
Onsdag den 1. august kl. 19.30
 Entré kr. 150
 
Det er et par ”old cats”, der står på scenen. Mundharpespilleren Henrik Hansen og guitaristen Martin Blom udgør halvdelen af bluesbandet Trouble Cats og har spillet sammen i mange årtier. Som duo leverer de songs, roots, blues og ballader, når slideguitaren møder harpen i duel.
 
Blues & Songs
Henrik Hansen og Martin Blom spiller sammen i blues& rootsrock-bandet Trouble Cats, der i 2017 kunne fejre 30 års jubilæum! Trouble Cats er aktuelle med nyt album j maj 2018. Samtidig drager de to ud i landet som duo.
 Vær forberedt på en varm omgang roots & blues, når de to veteraner giver den gas. I kan forvente: Mundharpe i fineste form, akustisk guitarklang, sprælsk slideguitar, fortættede bluesfortællinger, helt nye sange i roots- og americanagenren, løgnehistorier og absolut levende musik.
 
Henrik Hansen: Mundharpe, sang.
 Roskildedreng med udlængsel og stærk fornemmelse for the art of the blues. Befandt sig i Aarhus i 80erne på det navnkundige musikværtshus Fatter Eskil med sine mundharper. Tog turen med det store bluesboom sammen med de øvrige medlemmer af Trouble Cats, som med flere pladeudgivelser og en syndig stort turnéaktivitet blev et landets populære bluesbands i 80erne og 90erne. Spillede sideløbende med guitaristen Kent Thomsen og bassisten Niels Nello Mogensen, og det samarbejde er også i fuldt flor i dag. Har i mange år spillet med roots-bluesbandet Mojo Hands.
 
Martin Blom: Guitar, sang.
Voksede op på Fyn, spillede beat i Svendborg i 70erne, drog til Aarhus, viklede sig ind i poprocksammenhænge og hurtigt ud igen for at hellige sig bluesguitaren og sangskrivningen. Dannede sammen med Henrik Hansen, bassisten Morten Brauner og trommeslageren John Simoni Trouble Cats i 1987. Var i med til at starte cajunbandet The Bayous og var med i trioen Dont Mess. I dag i fuld gang i Trouble Cats, og desuden er Martin aktuel med Martin Blom Trio, der har udgivet EP’en ”Lyset kommer igen” (februar 2018), og har solo udgivet ”Sange fra ødekirken” (bog/cd, 2016) ”Crossing The Water” (2014). Guitarist i koncertfortællingerne ”Cash i kirken” og ”Cohen i kirken”. Se mere: www.martinblom.dk www.facebook.com/musicmartinblom www.troublecats.dk Kontakt: Martin Blom info@martinblom.dk +45 31530945